Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror han suger sig själv.

Under en bilfärd genom halvöppna landskap,

lägger jag handen på insidan av din bästa väns lår.


Effekten är svår att stoppa.

Drar mig undan, men jag ler.


Vill kanske ha mer.


Han säger, jag tror att han suger sig själv.


Säger att du tog död på några igår kväll.


Att du är som en liten pojk.


Jag tänker på dig,

men ser ett gammalt foto framför mig.


Vill ha dig men också din vän.


Han serverar sprit i en före detta fotobutik.


Du kommer in med en annan flicka.


Du är klädd i vit kritstrecks randig sommarkostym.


I hennes ansikte ser jag mig.


Sitter i en fåtölj från min barndom.



Du har handen i hennes ryggslut men du tittar på mig.




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-25 03:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean