Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har sagt upp mig

3 dagar kvar sen får jag gå
3 dagar sen kan de själva stoppa pappren i sina gumpar
3 dagar sen ska jag promenera ut i rymden
Först måste jag dock få mig en stadig fylla




Fri vers av Ola Nilsson
Läst 419 gånger
Publicerad 2005-07-31 06:13



Bookmark and Share


  marianela
Good for you!!! Jag gjorde detsamma och kunde inte mått bättre!
2005-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Nilsson
Ola Nilsson