Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag sover bra nu. Speciellt bredvid någon...


Aldrig har en 90cm-säng varit så stor


Nej, aldrig.
Aldrig någonsin har min säng
varit så stor.
Jag som alltid klagar över att den är smal
och liten
och kort.
Men nej,
inte nu.
Den var för stor, i natt.

Tycker om känslan av någon bredvid.
Trygghet.
Sover så bra då.
Kärlek.
Du får mig att drömma vackert.
Men ingen dröm överträffar verkligheten.
Du är min vackra verklighet.

Min säng
var kall,
stor
och obäddad.
90 centimeters ensamhet.
Sms till en ängel,
så nu känns det lite bättre.
Nu vet du att jag tänker på dig.
Måste skynda mig att somna,
för i drömmen är du bredvid.
Så nära det går att komma.
Nära tanken,
nära själen,
nära hela mig
nära.

Sover bra bredvid dig.
Men ibland är det svårt att sova,
min ögon vill helt enkelt inte slita sig
från dig.
De är helt förälskade
i din skönhet.
Hur kan man vara lika vacker på insidan
som på utsidan?
Huvudet vrålar;
sööömn!
Ögon blinkar;
neej inte riktigt än... en minut till bara
en minut till.
wow.

Nae, aldrig har min 90-centimeterssäng
varit så stor.
Jag kunde höra ekot av mina egna andetag.
Hmm, men jag tror jag vet hur jag ska lösa det här..
Hihi.
Du kan få bo i min säng.


 




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 472 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-25 09:16



Bookmark and Share


    TheDevil
Hih :D fin :D
2008-10-10

  Svartsilver
Undebar kärkek!! Och jag förstår dig till 100%
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel