Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidigt!

 

Höstdimma över gula blad

I tidig vandring

Väntar på att klarna

 

Sjöns yta skyms

Näckrosblad så stilla

Sjöns fåglar vilar sig

 

Husen sover ännu

Med gömda tak i vitt

Bänken blöt av fukt

 

Ser ljus från solen

Genom morgondimman

Min dag kan börja här




Fri vers av madigan
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-25 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan