Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo jag vet att jag är naiv, men det tänker jag fortsätta att vara (mot någon annan)




Nallebjörnars begravning (eller hur dum får man vara?)

 

 

Gräver skrapar häver

djupare, bredare

graven måste vara otadlig för du väntar i kryptans kyla

med en ros mot ditt bröst

 

 

Flåsar frustar såsar

djupare bredare

gapet måste vara oklanderligt för jag ligger i sängens värme

med ett kors mot mitt bröst

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 651 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-25 18:25



Bookmark and Share


  korpfjäder
Så avskalat härligt språkligt och formmässigt skönt!
2008-09-25

  aol
ruggigt bra
2008-09-25

    Nattviol
hmm
den här förstår jag inte riktigt...
tänker på vampyrer (krypta)
och oskulden som väntar
med korset mot sitt bröst
i spelad (?) fasa...

; ))
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP