Rosa Rosa Rosa" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rosa Rosa Rosa


Färgen

 

Hjärtat

Lärde sig

 

Rött var sällan

Blandat rätt

 

Rosa blev

En färg

 

I livet

Liksom greddelin

 




Fri vers av madigan
Läst 281 gånger
Publicerad 2008-09-25 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan