Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns inga dåliga väder


Ösregn i vår stad
i dag.
Det rinner vatten
ned för gatan
men du kiknar
av skratt ändå
under sydvästens
blåa brätte.

Saknar inte stranden
hinken, solen.
För du lever
ju i dag.




Fri vers av Thirre
Läst 317 gånger
Publicerad 2005-07-31 09:42



Bookmark and Share


    Pezina
Härligt. Älskar slutet. :)
2005-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre