Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömd

 

Göm dig här i

Min lila kappa

Se de gröna turtjuvarna

Hur de stänker sina 

Blommande silverbägare

Genom de fuktdrypande

Kättingraderna

 

Håll fast dig

I mitt tyg

Följ med mot de

Obestigda höjderna

 

Där ännu ovisshet

Lyst  sina doftande

Strålar genom




Fri vers av madigan
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-25 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan