Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är lungt

Dem har hindrat mig tusen gånger

Och kommer kanske hindra mig tusen till

Men det är lungt, det är lungt för mig

Ingen brådska

Det är okej

Fast gubben säger

Grabben du får ta och skärpa till dig nu

Annars kommer jag att klippa dig itu

Men det är lungt, klipp till du

Det är lungt för mig

För jag kommer dra iväg nu

Och om du tar mig

Gör bara det du måste, gör din grej med mig

Ja

Klipp till du

Klipp till mig nu

Det är lungt, det är ju lungt för mig

För jag kommer ändå dra iväg

Ja tänker lämna stan

Helst med nån random tjej

Annars ensam, själv

Det spelar ingen roll, ingen brådska

Allt är lungt för mig




Fri vers av john finkelman
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-25 18:05



Bookmark and Share


  dendärNadja
gillar dina texter starkt.
de har en fint flyt. :)
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

john finkelman