Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten längtan


Virvel

Vi möts vid bron
där älven driver
drömmars stammar
i virveldans

luften leder
ljungars eld
när händers värme
möter land




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-25 18:12



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Ahh, rytmiskt och vackert. Känns Norrbottniskt! (fast jag kanske är partisk..)
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö