Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg 2...

Alla säger att det är kärlek så då är det väl det.
Bra! Vi har kommit fram till något!

men nu återstår det som kommer efter att man insett att det är kär man är,
att göra något åt saken.
Ojdå! Inte min starkaste sida!

Ska jag leja någon annan att få dig att förstå?
Någon som får dig att ta upp frågan...

Jens tyckte att vi Borde prata... Det är liksom inte någon hemlighet mer.
Matilda tycker också att vi borde prata... vet hon bäst då?


Hur tar man upp en sån här sak?

man kan inte bara gå rätt på, annfalla i lodrät vinkel, det fungerar inte så.

man måste välja sina tillfällen... och det orkar jag inte med.
kan du inte börja... jag är bättre på att fortsätta prata, när det väl börjat rulla kan jag hålla uppe farten. Det är starten jag dålig på.


Men jag ska... jag ska!




Övriga genrer av pyre
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-25 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre