Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hearts


Mellan hjärtan
som du sakta stal
ligger rädslan
och bland orden
blev inget kvar
förutom din nakna kropp
och jag




Fri vers av daniele
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-25 23:15



Bookmark and Share


  ulli
ärligt. vackert. rakt från hjärtat. precis sånt här jag gillar att läsa.
gillar. gillar. gillar.
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele