Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARNING: döden väntar utanför snabbköpet ikväll

vi går om varann i affären och
jag försöker att råka nudda vid
din skjortärm i förbifarten och
jag har inte alls svårt att urskilja
hur din nacke luktar bland alla
schampooflaskor jag vill vända
dej om försiktigt med ett smart
filmcititat men hjärnan blockeras
någonstans vid kassan när du
ler och säjer hej till den rödhåriga
bakom disken och hon är söt så
jävla söt är hon när hon kastar
tillbaka sitt hjärta och du sväljer
det med hull och hår utan att
skämmas alls och

jag har tänkt på dej länge som i
LÄNGE och lite till du har kännts
i månader mellan lakanen fast
det var för ganska länge sen du
gick och de svalnade i takt med
sommaren utanför mitt fönster du
jag vill bara att du ska veta att jag
fortfarande minns varje liten stjärna vi
räknade den natten och varenda en
som fastnade mellan dina trassliga
ögonfransar som dagssländor gör i
spindelnät du fångar oss alla fast
vi egentligen inte alls har tid att falla
sådär som man gör i dej och russel
crowe i gladiator och

du ska jag tycka synd om dej när du
ligger mellan hennes ben ikväll sådär
som du sa när du knöt skorna i min
hall och jag stod på golvet nattful i 
bomullstrosor och iblandspets inte
räckte längre du ska jag klappa dej
på ryggen och låtsas som om du är
en främling och fråga om vart kådisarna
hittas för du ser ju ut som en kille som
har koll på sånt och kanske följa dej
hem och låta dej sticka hål på mitt
hjärta med dina vassa revben en gång
till så att mina känslor kan försvinna ut
och blöta ner hela madrassen och lämna
oss rena och nollställda igen

jag tror inte på kärlek för jag har aldrig
upplevt den det enda jag har upplevt är
dej och jag försöker att inte kräkas i
tidningsstället när snabbköpet krymper
i takt med att din penna skriver siffror
över kvittot

jag tror inte på kärlek men jag tar mej för
munnen och hoppas att du inte ska märka
hur fruktansvärt mycket jag älskar dig




Fri vers av Desert dust
Läst 585 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-25 23:19



Bookmark and Share


  Solstorm
jaaa. du är alltid bra!
2009-02-05

  inutimonster
du gör det igen. fan vad bra du är!
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Desert dust
Desert dust