Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finner nya vägar

Nej
jag har inga äppelträd
att gömma mig bakom
inga stora förslag att komma med
bara mina ord
och det hjärta
som slår
för den du är
för mig
det kanske räcker för dig
den dagen
du minns att ensamheten
bara är nyttig som vän
en liten tid
tills rädslan backat och lämnat arenan




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-26 06:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira