Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och Se Molnen vandrar över himlen just idag!


Öde

 

Ödehuset ensamhet

Takets fall

Trappans sneda steg

 

Målarfärgens flagor

Den igenvuxna trädgården

Ensam trädgårdsbänk

Med trasig rygg

 

Grön brödburk i plåt

Kaffekvarn  i brunt

På den gistna bänken

 

Mitt på golvet

Ett vackert köksbord

Dockan ligger där

I plast med svarta prickar

Utav mögel

 

Tavlan på väggen

En brud i vitt siden

Med gammaldags frisyr

 

Allt lämnat....




Fri vers av madigan
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-26 08:08



Bookmark and Share


    Aye
De är verkligen underliga, såna gamla hus....
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan