Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öar

 

Resan förde mig

Till öar

Som jag aldrig sett

 

Oändligt vackra

Likt sagor ifrån

Alladin

 

Sandens vita korn

Det klara

Friska vattnet

Gula fiskar

Simmar där

 

Människor med kärlek

Lever stilla här

I solens värme

Under palmens skugga




Fri vers av madigan
Läst 257 gånger
Publicerad 2008-09-26 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan