Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagars längd timmars tänjbarhet

 

dagars längd
timmars tänjbarhet
allt är relativt

när något står på spel

en förmiddag kan omfatta
vårt liv vår död
och en sekund kan välta bordet överända
sprida spelets brickor i ett kaos
bortom vad förnuftet fattar

ett har jag lärt:
det tjänar intet till att hålla fast
vad mig blev givet
bara tacksamt ta emot




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-26 09:04



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
så flyktigt tappra försök att hålla och styra, vilken frihet att låta tillit råda
2008-09-26

  Larz Gustafsson VIP
Allt är förgängligt och fåfängligt.
2008-09-26

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är en sanning att ta till sig och försöka lev aefter
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger