Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade en dröm....


Sofaidus

 

Känslor av gårdag

Var du

 

I vår stratosfär

Av levande materia

Enighet

 

Ensamhet

Då jag märker dina

Cd med mitt röda

Tusch i Heroglyfer

 

Dina steg är för

Alltid blandade med mina

 




Fri vers av madigan
Läst 543 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-26 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan