Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat i smyg mot dig, du som klär av min släkt med dina inåtvända ögon

och dina observerande ögon
klär av varje skyltdocka i mitt liv
även perukerna flyger av
du skrattar nöjt med en skadad vinge
och skryter om dina inspelningar med violisten i en stor sal
där inga effekter behövdes för akustiken var perfekt
i landet utan personnummer
för ni har disciplin som ni förnöjt har visat med att haila
till höger till vänster har du avfärdat folk
som inte är lika mycket värda
som inte dricker rätt kaffeböna
eller har skeden i fel vinkel under soppans ruttna intag

FÖR

jag har inte den rätta tonen under samtalet
leendet är vridet åt fel hål
falska fnitter från din tjej skapar sprickor i min själ
som är svartare än färgen på din flagga
då jag hostar upp min personlighet
framför dig, på din tallrik
äter du och säger att det smakar dåligt självförtroende
sen hailar du och klär av hela min släkt
min dina inåtvända ögon
som ruttnat från dina kaffegula tänder
och cigarettandedräkten som sitter hårdare
än mitt eget skinn på min sargade kropp




Fri vers av Skäl till själ
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-26 17:12



Bookmark and Share


  Skäl till själ
ja precis. felstavat av mig där.. men så är fallet. skrivet om ett möte med en idag. en bekants bekanta
2008-09-26

  Larz Gustafsson VIP
Gillar det där med skyltdockorna!!
2008-09-26

  Larz Gustafsson VIP
Är vederbörande nationalsocialist?
Jag utgår nämligen från att du menar "heila" som i Adolf och NRP...
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ