Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart ligger frosten...


Stråken

Stråken drar
över frostens hår
i ögonen glimmar
gränser

vidderna visar
de frias spår
mina tar jorden
i andningen

stjärnorna sover
bakom valvens gardin
natten är tågen
som slamrar i skyn




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-26 17:43



Bookmark and Share


    Maria Malm
Vacker höststämning i denna.
2008-10-01

  anits VIP
Vackert och finstämt
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö