Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svag

 

 

 

fotfästet är borta

jag famlar desperat efter något att hålla i

hela världen har försvunnit

jag hör inte hit

jag tror mig veta

att jag inte är här

 

han står där bakom och flinar

han som dyker upp ibland

och sliter ut mina inälvor

jag hatar honom

han vill mig bara illa

en dag dödar jag honom

 

febern är hög nu

känner jag

vilken lättnad

jag känner igen något

jag kan få grepp om min feber

alltid nåt att hålla i

 

tror han passar på

när jag är svag

men jag behöver min svaghet

den tillhör mig

Jag vägrar

inte alls...




Fri vers av micke marin
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-26 19:18



Bookmark and Share


  korpfjäder
jo men i svagheten är man som närmast sanningen - dödligheten och det sköra i livet, det som är värt något.. kärleken.
2008-09-26

  Blåbäret
alla passar på när man är svag...känns som en rysare...kan känna igen mig i min egen kamp mot mitt monster, värken...skulle jag kunna döda något så är det den...
2008-09-26

  Lyckohäxan Enediel
Hualigen!
*räcker fram en hand*
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin