Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gjorde lite ändringar


Dumma tankar är som damm i skallen

 

 


jag förstår inte alls
varför det ska vara så stökigt i skallen ibland
jag måste ha något fabrikationsfel
jag är nog född till att vara en idiot
för min hjärna vill inte sammarbeta med mitt hjärta

dumma tankar samlas som damm i skallen
och jag blir så trött på mig själv
för jag vet inte hur jag ska yttra orden
som förklarar för dig

att solen, månen
hela världen och alla stjärnor i rymden
alla planeter och hela universum
är ingenting jämfört med dig och dina röda lockar

det borde vara så enkelt för mig
att säga vad jag tycker och känner för dig
men det är så svårt
för jag vrickar tungan och snubblar på orden

jag förstår inte alls
varför något så självklart
något så starkt
ska vara så svårt
att måla i ord

känslor som jag trott sovit förevigt i mitt hjärta
vaknar till liv när jag hör din röst
och jag önskar att du visste
precis vad jag tänker och känner just nu

för då skulle du förstå

att solen, månen
hela världen och alla stjärnorna i rymden
alla planeter och hela universum
är ingenting jämfört med dig och dina röda lockar

för du är hela min värld
och min kärlek för dig
är stor som universum gånger fem

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-26 19:48



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
Nicklas, jag säger HJÄLP så bra! ^^
Applåderar så händerna blöder!
2008-09-27

  elden
Dina ord målar ett leende på mina läppar
(:
2008-09-26

    Jane S VIP
Låt orden snubbla vad gör det, jag är säker på att hon gillar dig ändå. Bjud henne på middag, vadsomhelst. Sitt tyst, gråt eller skratta. Våga och vinn. Så här kan du ju inte hålla på år efter år. Kram på dig :)
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP