Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att dom aldrig lär sej nåt, de jävlarna, uppriktigt sagt.... "jag vet vad jag gör, är inte bankdirektör" sjöng Ledin


Finansidioter



”Sveriga hotas av en djup ekonomisk kris
om inte det amerikanske krispaketet sjösätts snart”
säger analytiker…
Vad säger vi, ”jävla bankjävlar”
Och ”förbannade analytiker”
Nu passar det att glassa
Och att leva om

Era förbannade skitsluskar, återigen
Så har ni ställt till ett helsike
För gemene man, endast p gr av
Er egen snikenhet
Och som vanligt så får vi baksmällan
För era klantigheter


Är de inte dags att inför offentligt spöstraff
För dessa s k ”finanshajar”…
Ska de gång på gång få hålla på
Förut var de Björnligor och Palstiernor
Andra namn, samma banditer
Idag…




Fri vers av LassO
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-03 12:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Håller fullständigt med
dig, bra skrivit
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO