Orions Bälte kunde ses svagt däruppe på himlen!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orions Bälte kunde ses svagt däruppe på himlen!


Nattluft

 

Nattluftens kyla

Nådde hennes kinder

De tända fönstren

I husen lockade

 

Trottoarens nedfallna löv

Prasslade där hon gick

Hon frös lätt och

Ökade sina steg

 

Det kändes som

Hon alltid gått här

Aldrig kom fram till

Familjen den som

Väntade just henne

 




Fri vers av madigan
Läst 259 gånger
Publicerad 2008-09-26 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan