Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag antecknade efteråt hennes ansikte i en bok


någon satt bredvid mig
det skulle kunnat vara en annan
version av mig, kanske, jag
tittade inte så noga tittade
på mina händer på gamla utslitna människor de
hade suttit där hela dagen han sa
vi kunde lika gärna ha suttit någon annanstans
därför satt de kvar det var
hela anledningen

ut in sedan
tycker du inte om frågor?
jag sa att
jag inte ville prata pratade sedan om det
i minutrar jag
pratar fortfarande inte
om det som aldrig hänt





Fri vers av Mögelhud
Läst 505 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-09-26 22:05



Bookmark and Share


  Elin R
det skruvar sig verkligen snyggt i slutet. dikten uttrycker en slags obalans, samtidigt som stämningen är grå och vag, mellan människorna alltså. det blir en intressant kontrast, om du förstår.
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Mögelhud
Mögelhud