Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som jag skrev till min mor när hon fick cancer. Hon fann stor tröst i att höra sin man läsa den för henne varje dag eftersom hon var så rädd för döden.


En liten ängel

En liten ängel

Kom till mig en natt

En liten ängel

På min axel satt

En liten ängel

Tog mig i sin hand

Och ledde mig till

Paradisets land




Fri vers av Njord
Läst 512 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-26 22:43



Bookmark and Share


    Tea Alex
Söt och djup samtidigt.
Oerhört berörande.
2010-11-14

  -Ulla Tilemo- VIP
Så underbart vacker......jag förstår att det gav din mor tröst.
Jag sjöng för min mor när hon var döende, och det gav henne ett lugn.
2008-11-01

  papessa
kärleksfull i omtanken..
2008-10-29

  Queen 47
Det vackraste farväl jag hört
2008-10-16

  Lilla My* VIP
Vilken fin och trösterik ängladikt!
Tack för att du delar med dig*
2008-10-05

  aol
vackert
2008-10-02

  Susanne Ljung Adriansson VIP
En fin liten dikt som får en extra dignitet när man vet bakgrunden till den...
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER