Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud sade..


jag hatar henne

men du ska älska din nästa!


ja, jag älskar min nästa
och jag hatar henne av kärlek

dessutom var hon min första




Fri vers av ms. r ghazale 2
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-26 23:51



Bookmark and Share


  Vildaste
bra på nått speciellt vis/vilda
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

ms. r ghazale 2
ms. r ghazale 2