Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan orden överfalla, när man stiger ur bilen en sen kväll i september.


STRAX UNDER NATTHIMLENS STJÄRNOR

Jag vilade på bolster av stilla nattbris
vaggades där
fylld av skimrande evighetsljus

Jag följde med vindarnas vågor
i andlös stillhet
strax under stjärnorna

Alldeles som om jag aldrig lämnat oändligheten
så fullständigt hemma bland nebulosor
och strålande himlakroppar.

Jag sökte mitt ursprung och fann det där
bortom all reson
mitt i livets förutsättning
och sagans uppkomst




Fri vers av BitterSweet
Läst 595 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-27 07:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt!
2008-11-23

  Dr Jimmy Johansson The 777
bra och spännande.
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet