Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är bara människa...

Låt mig växa.
Låt mig försöka och
tillåt mig samtidigt göra fel..
för jag lär så länge jag lever

Ha tålamod med mig.

Jag är ju bara människa
jag med




Övriga genrer av JoLu
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-27 09:47



Bookmark and Share


  Svartsilver
Jag kan inte låta bli att känna lite hopplöshet. Kanske bara för jag känner igen mig såväl.
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

JoLu