Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och du vänder vid min skam


Någon genomsynar mitt ansikte

där är alla dagar
de jag levt hinsides

och jag ser skuggorna
dolda för natten
men utan gömsle när värmen
tär mig naken

Någon rister min kropp

saltet rämnar mig
som avslöjad förtvivlan
och jag ser dig vända
vid min avsky


så sent
att kölden redan smakat mig














Fri vers av halmstrå
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-27 10:04



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Om man vet något om skam så läser man detta med uppdragna axlar och en obehagligt känsla i magen.
Suveränt, rått, starkt och skrämmande naket.
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå