De vita duvorna sov under kupolen!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De vita duvorna sov under kupolen!


Betraktaren

 

Du gick över mosaiken

Med dina bara fötter

Det var så varmt

Pelarna gav skugga

Så satte du dig där

 

Dina mörkblå ögon

Spejade mot havet

Pannan var i rynkor

Vem väntade du på?

 

Ensam satt jag

Under pergolan

Av röd krysantemum

Med mina katter

Kammade mitt långa hår

 




Fri vers av madigan
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-27 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan