Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjlig kärlek


Förälskad passionerat

i den omöjliga

relationen,

som saknar

framtid och

villkorslös

kärlek...




Fri vers av Idun 1
Läst 490 gånger
Publicerad 2005-07-31 20:50



Bookmark and Share


  Markattan
Sorgtyngd, men ändå så vackra ord. Berörande och fint.
2005-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1