Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel


Letar efter
de rätta
anletsdragen,


men finner
bara felen...




Fri vers av Idun 1
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-07-31 20:55



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
humor :) och insikt :(
2005-08-03

  Fale Bure VIP
Så sorglig men vacker...
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1