Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nothing!

Looking down in a pool of water im seeing
The face of misery staring back at me
My soul is gone and there is no way to save it
My body feel’s like an empty shell
And it\'s crumbling slowly away in the wind
I try to cry but there are no tears left
Look at me now, there is nothing left of me soon
I\'m soulless, I’m nothing….




Fri vers av Morgan
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-31 20:53



Bookmark and Share


  Rachel Roth
detta låter så otroligt sorgligt och smärtsamt tomt....väcker många tankar och funderingar...
2005-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan