I mina minnen ser jag ännu denna bild! " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mina minnen ser jag ännu denna bild! 


Ryttaren

 

Gobelängen föreställde

Ryttare till häst

 

Maläten och gammal

Färger som nu bleknat

Hål fanns nu på hästens

Mörkbruna man

 

Ryttaren svingar högt sin hatt

Hans plym en gång vackert 

Röd nu så blek

Nästan brun

 

Ett svärd majestätiskt

Fastsatt vid hans midja 

Vit krage med kraschan

På bröstet vittnade om tur

Och skicklighet

 




Fri vers av madigan
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-27 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan