Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
?


Att dö


Kniven skakar

& jag

Känner att jag är för svag för att leva !




Fri vers av Angelina
Läst 325 gånger
Publicerad 2005-07-31 21:11



Bookmark and Share


    vilsen
nej det är du inte. du är stark !!!
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Angelina