arkivtext ngt redigerad" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
arkivtext ngt redigerad


Mumlanden Inom underkastelse

Underbart. så under. bar

är min Väntan. naken längtan liksom.

ärligheten. bryter den av ljuset. sänker Mörker. ner.

 

från en avgrund. stadig oändlig.

stiger saven. bubblar hetare än Lava. eruptioners Sol. min Glöd.

Ur. de varmaste av flöden. av mitt Ursprung. vener.

liv. ett saligt Blod. hett i närvaro.

 

vänd. jag vänder Till. och underkastar. min Lydnad. lyder under

givet. Givet är min gåva. för dig att ta Emot. se Gåvan.

uppgivenhetens skönaste Lättnad. i kärlekens berusning.

Blottad. bar. jag ropar. ta för dig. ät det som är Jag. nu. Njut.

känn det. Av mig. genom. varandets sköna Lidande.

där i mellanrum. hela Rum. av tysta ord.

av ljud. och Doft. kroppsdofter.

 

En Lusta. som är delad. i ett Oss. där finns jag. du. vi. och Jag Är.

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-27 22:00



Bookmark and Share


  J A Nicander
Blottande ord med snyggt flyt i raderna. Interpunkteringen skapar ett schysst tempo i läsningen som hjälper till med betoning.
2008-09-27

  SeXara
Åååh så vackert vackert vackert, vilket målande flyt
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol