Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosendalen

Jag vill finna den

vackra dalen

som lyser i rosenskimmer

och doftar av kärlekens

rikedomar.

I den ska jag leva.

I den är jag fri.

Rosendalen är mitt sköna hem.




Fri vers av Idun 1
Läst 273 gånger
Publicerad 2004-05-16 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idun 1