Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla Nätters


Ljus

 

Månen var mitt ljus

I natten

 

Där vilda hästar

Äger sina dalar

 

Gräset växte högt

Träden bortom floden

 

Stjärnor är min karta

Du min skatt att finna    




Fri vers av madigan
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-27 23:23



Bookmark and Share


    Aye
Vackra ord, som det inte krävs många av för att måla upp ett underart sceneri. Tack :)
2008-09-27

  Larz Gustafsson VIP
Detta andas lantluft.
Sådan behöver vi.
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan