Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tar upp lyckelis tråd...hi hi


Kontaktannons

 

Jag kommer aldrig att plocka upp dina skitiga kalsonger eller påminna dig om ditt tandläkarbesök.

 

Men jag kan förstå dig hela dagen

och  jag kan dricka vin och prata hela natten

eller älska flera gånger om

och en gång till på morgonen

 

Jag kan gå med dig på långa promenader

och jag kan vandra bredvid hela vägen hem

eller i vart fall vara med dig

och hålla handen när du vill

 

Jag kan vara

men jag kan inte ha

 

Det kan inte du heller

 

 

 

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-09-28 00:05



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
"Jag kan vara

men jag kan inte ha"

...
2008-10-04

    ej medlem längre
jag kan vara men inte ha. Denna mångtydighet blir intressant! Härlig text!
2008-10-01

  korpfjäder
Svårt att hitta nån som inte vill ha kan jag tro.
Eller får du några napp?
kanske dina barns kompisar har någon trivsam pappa?? som skilt sig, typ???
2008-09-28

  lyckeli
Hur gick det för dig?
Jag fortfarande friiiiiiii som fågel!
2008-09-28

  noname_realmind
Härlig ordare!! Blir det många napp? ;-))
2008-09-28

  Leif Furstedt
Gillar det spetsiga, spretiga i dina ord.
Speciellt slutet.
2008-09-28

  lyckeli
Fan, vi kanske skulle starta en förmedling...vi som vet vad kvinnor behöver....locka några gubbtorvlar...och tjäna en hacka. Eller, med mitt kärlekslivsresultat-kanske inte.
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP