Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart dax att ta på oss




TJOCKARE

 

Tröjor

Flies med arm

Halsduk i små rutor

Kängor

Grova skor

 

 

Byxben uti

Stöveln

Tunika med längd

Ribbstickade luvor

 

Handskar

Med Tumvantar

Leggins också Tights

Flanellskjorta i brunt

 

Kramas uti kylan

Kyssarna som ryker




Fri vers av madigan
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-28 09:24



Bookmark and Share


    sajo
Ja det finns varma kläder bara att sätta på...
för att ut i hösten gå...
samla ny kraft och energi...
och i solig höstvind känna sig fri...
2008-09-28

  Svartsilver
Mys, jag älskar hösten och kyssar!
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan