Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknande känsla...

Den vaknade upp den där känslan
igen.

Längtan efter beröring,
att få vara speciell.

Att bara få vara

värme
närhet

De föder frustrationsstinna tankar

en förmiddag
sista söndagen i september..

Dax att rensa skallen, kanske ta en promenad.
Känna solen i mitt ansikte
och på nytt
börja om min dag..










Övriga genrer av JoLu
Läst 300 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-28 09:53



Bookmark and Share


  Angeldust
Japp rensa skallen ta en promenad, Alla vill vi nog vara speciella för ngn /kram Tinny
2008-09-28

  mare VIP
bra skrivna rader...så kan livet kännas, tur att solen finns :))
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

JoLu