Du är " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är 


HÄR HOS MIG!

 

Du står där

I ditt ljusa hår

Glasögon

Cigarett som vippar

I din mun

 

En ryggsäck

Hänger fylld

Över ena axeln

Kepsen som du

Vinkar med

Till mig:

 

Här är jag!




Fri vers av madigan
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-28 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan