Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[20/9] Kvällsbetraktelse

 

Oxelns röda bär
glöder i aftonsolen
just innan den dör

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 569 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-03 06:50



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Fin och bra bild då!
2008-10-03

    ej medlem längre
En skön bild som är mättad av symbolik. Kul att oxeln kom med i en dikt.. det var nog första ggn.
2008-10-03

    ej medlem längre
En tydlig bild av förhöjd livskänsla, en sista gång ...
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H