Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medhåll...

Han fick medhåll
fan

vad arg han blev

Hela hans liv hade nämligen
präglats av att
försvara...

Nu fanns ingen karta
för det nya
landskapet

han befann sig i

och att

nedrusta
det hade han ingen lust

till att göra




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-28 13:27



Bookmark and Share


    Helga Elin
alla har i våra ärkefiender...eller...kram !
2008-09-29

    eva m h
Vi har alla våra fängelser små eller stora som vi är trygga i även om vi vantrivs!
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP