Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ber dig

ber dig nu

håll min hand

följ vägen

ber dig

håll om för en stund

kan du följa vägen

dit löven faller

under livet




Övriga genrer av Lindizz
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-28 14:46



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Så vackert skrivet.
2008-09-28

  Lejonhjärtas poesi
Åååh så underbart vacker höstdikt, bravo!
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz