Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sover med saknaden

Du
gav mig hopp
gjorde mig stark
tills jag insåg
att vi inte är på riktigt
jag rörde ditt ansikte
bröt ihop
för jag visste
att härifrån
flyger du
ensam
säger inte farväl
frivilligt
men låter dig gå
till någon annan
och blir kvar
i en tyst evighet
avståndet har redan börjat
nätterna så långa
så förlåt mig
för min iver
min ärlighet
för allt jag är
trodde att du som jag
hittat hem
men hade kanske fel
så jag stannar här
och ser hur du vandrar mot nya morgon dagar
shame on you baby, forever yours




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-28 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira