Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting finns

Om livet finns
då finns också stillheten
och tystnaden
Då finns tomheten
ingentinget

Om allt finns -då finns inget




Övriga genrer av pyre
Läst 277 gånger
Publicerad 2008-09-28 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre