Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm i skinnstövlar

 

Din resa börjar
vid skinnstövlarnas skaft
som stjälkar ur jorden
slutar de där knäna tar vid
strax under kjolfållen
som faller till marken
och blomman inunder slår ut
doftar av rosornas lust
i hemligheternas rum

Där tappar du huvudet
och förlorar fotfästet
allt vett och all sans
och du störtar ner
i stövlars avgrundsdjup
åter är du där du startade
i skinnstövlarnas skaft
som vuxen direkt ur jorden
pånyttfödd av kärleksbrand

 




Fri vers av Anna H
Läst 493 gånger
Publicerad 2008-09-28 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H