Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara löv




Faller

 

Hårda kapslar faller

Har de rest från yttre rymden

Ner till på marken

 

Nej de blir ett träd

Där vi en gång

Finner skugga under

Vårens första dag av sol




Fri vers av madigan
Läst 358 gånger
Publicerad 2008-09-29 11:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Drömmer mig dit.
Mycket fint skrivet.
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan